Powered By Blogger

viernes, 27 de marzo de 2009

El Rock de la Paella

Xé, recollons!!! quina de riure ahir per la nit a El Dorado! Espectacular. Els habituals monologuistes de tots els últims dijous de més -Pepe Boix i Javi Rumí- ens entretingueren amb les seues històries i ens feren passar una nit de rises i diversió com habitualment ens tenen acostumats...pero ahir, l'estrela de la nit va ser un autèntic geni. Un cantautor... valencià? No! Valencianot com cap altre que jo haja vist. Divertidísim, enginyós, carismàtic... El Tio Fredo ens va alegrar la nit a tots els que anit anarem al Dorado a disfrutar de la seua música, única en el món, amb la seua guitarreta que porta jà amb ell 35 anys, la seua granota "Paca Mari", les seues espardenyes d'espart de Benifairó de la Valldigna, obra de Paco l'Espardenyer, y el seu inesgotable bon humor.

Ens regalà les orelles a tots els assistents amb super-hits com el "Blues de l'All i Pebre del Palmar" o el "Rock de la Paella", que tothom cantà amb ell i disfrutà desde la primera nota fins a l'última lletra de la cançó, acompanyant-la al batre de les palmes.

Com a mostra especial, aci vos deixe un dels seus vídeos penjats al youtube. El "Rock de la Paella", per a que vos feu una idea de com va ser la nit. Absolutament espectacular, i amb moltíssimes ganes de repetir l'experiència.




Salut!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario